У Харківській області надають допомогу жінкам

Жінки можуть отримати кваліфіковану допомогу та емоційну підтримку

За ініціативи Міжнародного комітету Порятунку в м. Балаклія (вул. Центральна, 16, 2 поверх, Зал засідань) працює локація для жінок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

"У ході роботи ви отримаєте спілкування, інформаційну та емоційну підтримку, психологічну допомогу, можливість повірити в себе", – зазначають організатори.

Понеділок, з 14:00 – групова майстерня "Мій оберіг", індивідуальні консультації психолога .

Середа, з 15:00 – груповий тренінг "Техніки подолання стресу" , індивідуальні консультації психолога.

П’ятниця, з 15:00 – групова робота у форматі арт-майстерні, індивідуальні консультації психолога.

"Участь у заходах безкоштовна, пригостимо кавою, щиро запрошуємо всіх бажаючих.

Довідки і запис за тел. 099 75 222 98 – Тетяна", – йдеться у повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 29 та 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 29 та 30 травня.

Також рух трамваїв на вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від вул. Плеханівської до пр. Героїв Харкова, буде припинений з 9:30 до 15:00 29 травня.

Комунальники Харкова повідомили про крадіжки: до чого це може призвести

У Харкові почастішали крадіжки контактної мережі електротранспорту. Останнім часом у місті значно почастішали випадки крадіжок контактної мережі міського електротранспорту. Це призводить до зупинки руху трамваїв та тролейбусів на тривалий час та щомісячно завдає значну шкоду комунальному господарству міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Подальше викрадення контактних та живлячих мереж може призвести до відміни або значного скорочення цілих маршрутів, наприклад таких як трамваї №16, №27 та інші.

Комунальники звертають увагу, що спеціалісти з ремонту контактних мереж працюють лише у денний час та на спеціальному автотранспорті, тому, якщо ви побачили осіб, які проводять будь-які роботи на контактній мережі у нічний час або без спеціального автомобіля – це ймовірні крадії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися