У Харкові перекрили рух транспорту: що відомо

Рух транспорту буде перекрито до 31 липня

У зв'язку з проведенням ремонтних робіт у Харкові з 5 червня по 31 липня буде перекрито рух транспорту по Григорівському шосе в районі вулиць Петра Болбочана та Камської. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”.

На підприємстві розповіли, що з 5 червня у Новобаварському районі розпочинаються планові роботи по заміні 300 метрів магістрального трубопроводу, діаметром 600 мм. Старі труби під проїжджою частиною повністю демонтують і замінять на попередньоізольовані. Об’їзд закритої ділянки організований через прилеглі вулиці: Петра Болбочана, Полтавський Шлях, Дудинській, Камській та ін. “Це планові роботи по заміні мереж, які дозволять забезпечити стабільність роботи тепломереж на даній ділянці магістралі під час опалювального сезону”, - пояснили у “ХТМ” та перепросили за тимчасові незручності.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на сайті електронних петицій до влади Харкова зареєстрували звернення з проханням перейменувати сквер “Дружба” у Сквер тепловиків (на честь працівників КП “Харківські теплові мережі”).

Автор звернення, Дмитро Рик, поінформував, що цей сквер був відкритий у 2003 році на перетині пр. Московського (зараз пр. Героїв Харкова) та вул. Доброхотова (зараз вул. Мефодіївська) та названий на честь дружніх відносин України та Росії.

Автор зауважив, що попри постійні ворожі обстріли, руйнування інфраструктури, КП “Харківські теплові мережі” продовжувало діяльність, забезпечуючи містян гарячою водою та теплом. Завдяки працівникам харків'яни  пережили кінець зими 2022 року та зиму 2022/2023 років. За словами автора, для всіх харків’ян вони справжні Герої. 



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися