Що відбувалося в одному з ТРЦ у Харкові (ФОТО)

У Харкові відсвяткували Міжнародний день захисту дітей

В одному з торговельних центрів міста Харкова 3 червня відсвяткували Міжнародний день захисту дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що на святі дітей запросили у подорож “Країною дитинства”. А “Божевільні вчені” відкрили дітям двері до світу науки та експериментів. Також для присутніх провели шоу мильних бульбашок, майстер-клас з малювання та плетіння бісером, виступили творчі колективи. 

У департаменті зазначили, що другий рік поспіль в умовах воєнного часу маленькі харків’яни відзначали свято не у Центральному парку чи на площі Свободи, а у безпечних місцях. “Турбота про дітей, захист їхніх прав - одне з найголовніших завдань міської влади”, - наголосили в департаменті.

У заході взяли участь заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан, директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко та голова Адміністрації Київського району Неллі Казанжиєва.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові ввечері 2 червня почали перевіряти всі укриття. У міській раді зазначили, що метрополітен буде цілодобово працювати у режимі бомбосховища, під час повітряної тривоги вночі чергові по станції відчинятимуть двері містянам. Про це розповів на брифінгу речник Харківської міської ради Юрій Сидоренко. За його словами, у місті діє 2600 укриттів, з них 1363 розташовані у житлових будинках та підпорядковуються "Жилкомсервісу". Також облаштовані укриття у лікарнях, школах, на підприємствах. До цього переліку не входять 30 станцій метрополітену, а також 14 безпечних зупинок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися