Зміниться маршрут руху одного з харківських поїздів: що відомо

Пасажирів просять враховувати зміни при придбанні квитків

Маршрут поїзда №15/16 Харків — Ясіня — Харків буде в певні дати обмежений до Івано-Франківська. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби “Укрзалізниці”. 

Перевізник розповів, що у червні стартує капітальний ремонт колії на перегоні Яремче — Микуличин. Ремонтні роботи в період з 11 по 23 червня вплинуть на графіки та маршрути курсування пасажирських поїздів, які прямують цією ділянкою.

За даними “Укрзалізниці”, зміни торкнуться й одного з харківських потягів. Так, маршрут поїзда №15/16 Харків — Ясіня — Харків буде в певні дати обмежені до Івано-Франківська.

Залізничники звернулися до пасажирів з проханням зважати на ці зміни при придбанні квитків та наголосили, що всі роботи, які впливатимуть на рух пасажирських поїздів, планується завершити до 24 червня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт у Харкові з 5 червня по 31 липня буде перекрито рух транспорту по Григорівському шосе в районі вулиць Петра Болбочана та Камської.

У “Харківських теплових мережах” розповіли, що з 5 червня у Новобаварському районі розпочинаються планові роботи по заміні 300 метрів магістрального трубопроводу, діаметром 600 мм. Старі труби під проїжджою частиною повністю демонтують і замінять на попередньоізольовані. Об’їзд закритої ділянки організований через прилеглі вулиці: Петра Болбочана, Полтавський Шлях, Дудинській, Камській та ін. “Це планові роботи по заміні мереж, які дозволять забезпечити стабільність роботи тепломереж на даній ділянці магістралі під час опалювального сезону”, - пояснили у “ХТМ” та перепросили за тимчасові незручності.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися