Стало відомо, які класи у Харкові планують перевести на офлайн-навчання

У Харкові зараз проводять підготовку укриттів у школах

У понеділок, 5 червня, відбулася робоча зустріч Харківського міського голови Ігоря Терехова та голови представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Мурата Шахіна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На зустрічі сторони розглянули проблеми усиновлення дітей, можливості комбінованої шкільної освіти в умовах війни. Також обговорили подальші пріоритети співпраці. 

За словами очільника Харкова, влада міста зараз сконцентрували зусилля на підготовці укриттів у школах, аби з початку нового навчального року учні початкових класів мали можливість навчатися офлайн у безпеці.

“Ми сьогодні працюємо над створенням укриттів у школах, щоб хоч початкові класи з вересня мали можливість відвідувати уроки в офлайн-форматі. Ми розуміємо важливість соціалізації дітей, до того ж це пріоритет для тих людей, які збираються повертатися в місто”, - зазначив Ігор Терехов.

Мурат Шахін своєю чергою зауважив, що його команда зацікавлена у збільшенні допомоги харківʼянам та розширенні мережі дитячих майданчиків у місті. Він зазначив, що команда робить все, щоб допомогти місцевій владі покращити становище дітей, їх виховання та догляду за ними.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ситуацію в Печенізькій громаді Харківської області. Начальник Печенізької сільської військової адміністрації Олександр Гусаров розповів, що до громади повернулися майже всі педагоги, вихователі й працівники закладів загальної та середньої освіти. Також повертаються й сімейні лікарі. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися