Ще в одній громаді на Харківщині не дозволять відпочивати на пляжах

У Малоданилівській громаді розглянули питання визначення місць відпочинку на водних об’єктах

Наприкінці травня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Малоданилівської селищної ради. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області.

Під час засідання розглянули питання визначення та підготовки місць відпочинку населення  на водних об’єктах. У зв’язку із загрозою життю та здоров’ю населення під час воєнного стану ухвалено рішення не визначати у 2023 році місця відпочинку на водних об’єктах.

Серед інших питань, які розглянули на засіданні, було забезпечення якісною питною водою мешканців с. Черкаська Лозова на час проведення ремонтних робіт на водогоні. За результатами обговорення учасники вирішили організувати на цей період альтернативне водопостачання шляхом підвозу води в автоцистернах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що наприкінці травня 2023 року провели перевірки місць масового відпочинку на території Безлюдівської громади. Комісія встановила, що станом на 30 травня 2023 року керівниками вищезазначених водних об’єктів не дотримуються вимоги чинного санітарного законодавства.

Комісія визначила, що вказані місця масового відпочинку станом на 30 травня не готові до функціонування в літній період 2023 року.  “Суб’єктам господарювання, які зайняті в організації місць відпочинку населення на водних об’єктах Безлюдівської селищної ради, було запропоновано вжити вичерпних заходів з дотримання вимог чинного законодавства для отримання офіційного дозволу на відкриття”, - зазначили у ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області.




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися