Для дітей на Харківщині організовують безплатні екскурсії

У ході екскурсії на дітей чекають конкурси, ігри та частування

Зміївська міська рада разом із волонтерами БФ SUVEREN організовують для дітей внутрішньо переміщених осіб безплатні екскурсії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради.

Організовують групові поїздки до Харківського екопарку на локацію  – "Долина альпак".

У міській раді розповіли, що під час екскурсії на дітей чекають контакти із тваринами, конкурси, ігри та частування.

“Поїздки до "Долини альпак" здійснюватимуться щовівторка і щоп'ятниці. Записатися на екскурсію можна за телефонами: 3-33-11, 050-584-01-71”, - пояснили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в одному з торговельних центрів міста Харкова 3 червня відсвяткували Міжнародний день захисту дітей. У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що на святі дітей запросили у подорож “Країною дитинства”. А “Божевільні вчені” відкрили дітям двері до світу науки та експериментів. Також для присутніх провели шоу мильних бульбашок, майстер-клас з малювання та плетіння бісером, виступили творчі колективи.  У департаменті зазначили, що другий рік поспіль в умовах воєнного часу маленькі харків’яни відзначали свято не у Центральному парку чи на площі Свободи, а у безпечних місцях. “Турбота про дітей, захист їхніх прав - одне з найголовніших завдань міської влади”, - наголосили в департаменті.

Детальніше дізнатися, як провели свято для дітей в одному з торговельних центрів Харкова, та переглянути фото влаштованого свята можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися