Де на Харківщині відновили постачання газу після обстрілів

Протягом доби спеціалісти АТ “Харківгаз” відремонтували перебиту російським ворогом ділянку мережі

У Чугуївській громаді у результаті ворожих ракетних обстрілів було пошкоджено один з розподільних сталевих газопроводів, що доставляє газ у оселі споживачів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

У Департаменті житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОВА повідомили про відновлення подачі енергоресурсу в будинки жителів громади. “Протягом доби спеціалісти АТ “Харківгаз” відремонтували перебиту російським ворогом ділянку мережі. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова продовжуємо працювати над відновленням газопостачання області”, – наголосили в Департаменті ЖКГ та ПЕК Харківської ОВА.

Також у результаті обстрілу військами РФ інфраструктури Балаклійської громади зазнали руйнувань газопроводи чотирьох житлових будинків. Газовики оперативно локалізували витоки газу через перебиті труби. Наразі фахівці ремонтують пошкоджені комунікації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що протягом останнього тижня фахівці АТ “Харківгаз” відновили пошкоджені газопроводи у Куп’янському та Ізюмському районах області.

Внаслідок обстрілів росіянами будинків у Куп’янському районі без газопостачання залишилось житло 446 родин. Фахівці оперативно локалізували аварійну ситуацію на пошкоджених мережах також відремонтували перебиті труби та підключили газ споживачам. Пошкодження газопроводу високого тиску було виявлено у Барвінківській громаді Ізюмського району. Ремонтно-відновлювальні роботи газогону вдалось виконати без припинення газопостачання до осель міста Барвінкове.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися