У Харкові обстежують будинки: що перевіряють

У Харкові перевіряють внутрішньобудинкові мережі, а також димові та вентиляційні канали

У Харкові у рамках підготовки до опалювального сезону проводять перевірки внутрішньобудинкових мереж у будинках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Робітники КП “Харківводоканал” у Немишлянському районі готують житловий фонд до нового опалювального сезону. Зокрема, у житлових будинках по проїзді Стадіонному обстежують та ремонтують внутрішньобудинкові мережі холодного водопостачання та водовідведення. У будинках на бул. Богдана Хмельницького та вул. Ощєпкова проводять технічне обслуговування мереж.

В Основ'янському районі також триває підготовка об'єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема, спеціалісти КП “Харківводоканал” проводять роботи на мережах холодного водопостачання в будинках на пр. Гагаріна і вул. Харківській.

У Холодногірському районі тривають перевірки внутрішньобудинкових інженерних мереж щодо їх безперебійної роботи.  

Обстеження проводять спеціалісти комунальних підприємств “Харківські теплові мережі” та “Харківводоканал”. Усі виявлені недоліки негайно усуваються.

А КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” обслуговує димові та вентиляційні канали. З початку травня пічники обстежили 620 будинків, підготували до роботи 5,2 тис. опалювальних приладів. Також за цей період комунальники обробили 228 позапланових заявок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають ремонтно-відновлювальні роботи у будинках. Дізнатися детальніше, які будинки ремонтують у місті, читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися