Які будинки ремонтують у Харкові (ФОТО)

У будинках Харкова ремонтують вхідні групи, встановлюють двері, вікна, відновлюють стіни

У Харкові ремонтують деякі будинки - закривають контури, ремонтують вхідні групи, відновлюють стіни тощо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, робітники КП “Харківжилбуд” продовжують виконувати ремонтні роботи в Індустріальному та Слобідському районах. З початку року фахівці закрили 492 вікна у квартирах, відремонтували 278 та встановили 44 нових дверей, 10 вхідних груп, облаштували п’ять пандусів, відновили стіни та перекриття у 19 будинках, завершили ремонт покрівель у 43 будинках. Також вони пофарбували дитячі майданчики у дворах 85 житлових будинків.

У Холодногірському районі спеціалісти АТ “Житлобуд-2” проводять відновлювальні роботи у будинку на вул. Великій Панасівській. Ремонтують м’яку покрівлю, під’їзд, вхідні групи тощо.

В Індустріальному районі робітники КП “Харківжилбуд” продовжують ремонтувати вхідні групи будинків на пр. Олександрівському.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські разом з ДСНС перевірили понад 3700 бомбосховищ та укриттів. Станом на 5 червня правоохоронці обстежили 3706 укриттів. За результатами перевірок було встановлено, що до 203 укриттів відсутній вільний доступ, 274 не відповідають умовам для належного використання. Також на лінію 102 надійшло 306 повідомлень від громадян про зачинені укриття або такі, що не відповідають належним умовам. Всі звернення громадян зареєстровані.

Правоохоронці нагадали, що за факти залишення у небезпеці, службову недбалість передбачена кримінальна відповідальність.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися