Стало відомо, що відбувається на дорогах у Харкові (ФОТО)

У Харкові відновлюють дорожнє покриття після проведення ремонтних робіт

У Харкові триває відновлення асфальтобетонного покриття на дорогах після проведення ремонтних робіт інженерними службами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так працівники  КП “Шляхрембуд” відновили асфальтобетонне покриття в місцях розриття інженерними службами на вулицях: 

  • Бакуліна,

  • Полтавський Шлях,

  • Отакара Яроша,

  • Очаківській,

  • Шекспіра,

  • Гімназійній набережній, 

  • проспекті Науки. 

Зараз проводять роботи з облаштування тротуарів на вул. Ахієзерів, вул. Полтавський Шлях та пр. Архітектора Альошина. Також працівники встановлюють бортовий камінь на вул. Таганській.

Комунальники продовжують наносити дорожню розмітку на вулицях Великій Панасівській, Дудинської, Ахсарова, Дерев'янка, 23 Серпня та Цілиноградській.

Також працівники компідприємства відновили асфальтобетонне покриття у місцях розриттів інженерними службами міста на вул. Клочківській, вул. Пушкінській, пр. Тракторобудівників та вул. Воробйова. Робітники наносять дорожню розмітку на вул. Ахсарова, вул. Дерев'янка, вул. Клочківській, пр. Перемоги та вул. Матюшенка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові ремонтують деякі будинки - закривають контури, ремонтують вхідні групи, відновлюють стіни тощо. Так, робітники КП “Харківжилбуд” продовжують виконувати ремонтні роботи в Індустріальному та Слобідському районах. З початку року фахівці закрили 492 вікна у квартирах, відремонтували 278 та встановили 44 нових дверей, 10 вхідних груп, облаштували п’ять пандусів, відновили стіни та перекриття у 19 будинках, завершили ремонт покрівель у 43 будинках. Також вони пофарбували дитячі майданчики у дворах 85 житлових будинків.




Джерело: https://t.me/citykharkivua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися