У Харкові звернулися до власників авто з проханням: подробиці

Жителів Харкова просять відповідально ставитися до паркування свого автотранспорту

У Харкові КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” продовжує запобігати випадкам неправильного паркування автотранспорту харків'ян біля контейнерів для збирання побутових відходів та бункерів для великогабаритних відходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На компідприємстві вчергове пояснили, що неправильне паркування заважає своєчасному вивезенню побутових відходів, що, своєю чергою, погіршує санітарно-екологічний стан міста. Комунальники розповіли, що до цієї роботи також долучилися небайдужі харків'яни та громадські активісти, які хочуть бачити Харків чистим та екологічно безпечним.

“Просимо власників авто з повагою ставитися до роботи працівників КП, не порушувати Правила благоустрою Харкова, Правила дорожнього руху”, - звернувся директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко до жителів міста.

Також він подякував містянам, які допомагають комунальникам в усуненні перешкод для своєчасного вивезення відходів. 

У Харківській міській раді нагадали, що у ПДД України встановлено, що стоянка транспорту заборонена ближче ніж за 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ’янському районі Харкова поліцейські виявили та зафіксували факти розпиття алкогольних напоїв та куріння неповнолітніми. Під час заходу неповнолітнім розповіли про правила безпечної поведінки на воді, нагадали про заборону вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів. А також правоохоронці наголосили на необхідності дотримуватися заходів безпеки під час лунання сигналів повітряної тривоги. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися