У Харкові встановлюють нові стенди: що відомо

Жителів Харкова попередили про штрафи

У Харкові в місцях, де найчастіше утворюються несанкціоновані звалища, КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” розміщує інформаційні стенди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харків'ян, підприємців та приватних осіб в оголошеннях попереджають про відповідальність за викидання побутових відходів в не відведених для цього місцях. За несанкціоноване викидання відходів, відповідно до ст. 152 Кодексу про адміністративні правопорушення, передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу.

Директор КП “КВПВ” Олексій Артикуленко розповів, що особи порушників встановлюються, у тому числі за підтримки місцевих жителів.

Олексій Артикуленко зазначив, що жителі Харкова пишуть, телефонують, надсилають фото- та відеоматеріали, в яких фіксуються випадки незаконного викидання побутових відходів. “Нові інформаційні стенди з оголошеннями встановлюються в місцях, де найчастіше утворюються несанкціоновані звалища. Це здійснюється в рамках загальної роботи підприємства щодо профілактики зазначених порушень”, - розповів Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” продовжує запобігати випадкам неправильного паркування автотранспорту харків'ян біля контейнерів для збирання побутових відходів та бункерів для великогабаритних відходів. 

На компідприємстві вчергове пояснили, що неправильне паркування заважає своєчасному вивезенню побутових відходів, що, своєю чергою, погіршує санітарно-екологічний стан міста. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися