У Харкові благодійники нададуть допомогу: хто зможе отримати

У Харкові запускають нову програму безкоштовної реабілітації.

Благодійний фонд "Громадянин" разом з медично-спортивним реабілітаційним центром "Фортіс health" (Харків) запускає нову програму безкоштовної фізичної та психологічної реабілітації поранених військових з ампутаціями "РЕАБІЛІТАЦІЯ КІБОРГІВ". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Напрямки:

- реабілітація після протезування верхніх та нижніх кінцівок та після ендопротезування;

- патологічні стани опорно-рухового апарату (захворювання та травми хребта і суглобів, зменшення м'язового тонусу внаслідок травм і поранень);

- травми та поранення, що не призвели до втрати частин тіла, але потребують активного відновлення під наглядом фахівців;

- психологічна підтримка військових та їхніх родин.

Контакти для отримання детальнішої інформації: (098) 42-67-070; [email protected].

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському районі не курсуватимуть електропоїзди – на заміну вийдуть автобуси (розклад)

З 12 по 30 червня залізничне сполучення між станцією Дергачі та зупиночним пунктом Нова Козача буде відмінено у зв'язку із проведенням запланованих будівельно-монтажних робіт на перегоні Дергачі – Слатине. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

На цей період для зручності громадян запускається автобусний маршрут м. Дергачі (пл. Привокзальна) - смт Козача Лопань (із виїздом/заїздом у Харків першого та останнього рейсу). Графік автобусного маршруту можна подивитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися