Деякі споживачі на Харківщині залишаться без світла та води: подробиці

Постачання комунальних послуг припинять через ремонтні роботи

У понеділок у деяких громадах споживачам тимчасово обмежать постачання електроенергії та води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської та Лозівської громад. 

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомило, що у понеділок, 12 червня, з 09-00 до 17-00 у зв’язку з ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії. Обмежать електропостачання по:

  • вулицям: 1 Травня, Погребняка Якима, Мирна, Незалежності, Слав’янська, Соборна, Сірка Івана, Громадянська, Вокзальна, Артемівська, Дніпровська, Довженка Олександра, Васильківського Сергія, Заводська, Зеленогайська, Конституції, Мірошниченка, Меліоративна, Мирна, Нова, Ободовської Раїси, Північна, Поетична, Робітнича, Сім’янцева Валентина, Сонячна, Ярова; 

  • провулкам: Артемівський, Борткевича Сергія, Заводський, Комаровський, Мірошниченка, Мирний, Меліоративний, Переїздний, Склодувів, Незалежності, Соборний, Слов’янський, Погребняка Якима, Червоний; 

  • в’їздам: Борткевича Сергія, 1-й, 2-й, 3-й Мірошниченка, 1-й, 2-й Незалежності, Заводський, Соборний. 

Також без світла залишиться тупик Артемівський та площа Шевченка.

У Лозівській громаді повідомили, що у зв'язку з проведенням робіт по заміні трубопроводу за адресою мікрорайон 3, буд. 24 з 8:00 12 червня до 20.00 14 червня буде припинено водопостачання в будинки 20, 21, 21а, 23, 24, 3-го мікрорайону.

“Прохання до мешканців мати необхідний запас води”, - звернулися до мешканців Лозівської громади.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині пропонують ввести додаткову заборону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися