В одній з громад на Харківщині заборонили відпочинок дітей: що відомо

Рішення ухвалили з метою збереження життя та здоров’я дітей

На черговому засіданні місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Валківської міської ради розглянули питання щодо можливої підготовки дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до оздоровчої кампанії 2023 року (у період воєнного стану). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області.  

В оздоровчий період раніше на території громади працювало 17 дитячих оздоровчих таборів з денним перебуванням. Вони працювали на базі загальноосвітніх навчальних закладів та діяв 1 позаміський оздоровчий табір “Ялинка” Валківської міської ради.

Комісія вирішила заборонити функціонування дитячих оздоровчих закладів Валківської громади в оздоровчий період 2023 року. Рішення ухвалили з метою збереження життя та здоров’я дітей з огляду на ситуацію, яка склалася внаслідок військової агресії Росії проти України, та з урахуванням бойових дії, які ведуться на території Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові відкриють 5 пляжів, ще 5 – у Безлюдівській громаді й по одному – в Пісочинській та Зміївській громадах. 

У 2022 році на території регіону не було визначено жодного місця для відпочинку людей на воді. Таке рішення ухвалили через ведення бойових дій. “На сьогодні вже визначено і готується до відкриття 12 місць. Зокрема, в Харкові буде відкрито 3 пляжі на Журавлівці та по одному – в Петренках і Олексіївському гідропарку”, – повідомили у ДСНС.

Детальніше про організацію пляжного відпочинку у Харкові та області читайте за посиланням.




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися