Як у Харкові та області збирають допомогу жителям Херсонщини (ФОТО)

Гуманітарні штаби працюють в Харкові та області

У Харкові збирають допомогу для постраждалих від затоплення жителів Херсонщини.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Гуманітарний штаб з підтримки жителів Херсонщини продовжує працювати в Немишлянському районі. Там за три дні зібрали майже 10 тонн допомоги. Для відправки до постраждалого регіону харків'яни приносять продукти тривалого зберігання, питну воду, одяг, взуття, ліки, засоби особистої гігієни тощо.

А в Індустріальному районі зібрали понад 18 тонн допомоги для постраждалих мешканців Херсонщини. Зокрема, зібрали одну тонну непродовольчих товарів, 1,5 тонни кормів для тварин, понад 2,5 тонни продовольчих товарів, понад шість тонн одягу та сім тонн питної води. Робота гуманітарного штабу триває.

Збирають допомогу для жителів Херсонщини також у Харківській області. Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко розповів, що Дергачівська громада готує нові гуманітарні місії до Херсону. За його словами, херсонцям вкрай необхідні мотопомпи, насоси для води, шланги, ємності для води, гумові човни, гумові чоботи, заброди, дезінфектори та фільтри для води, санітарно-гігієнічні засоби, антимоскітні засоби, одноразовий посуд, ліхтарі.

Збір допомоги відбувається у Дергачівському гуманітарному центрі до 14 червня. Зранку 15 червня плануємо відправити вантаж до Херсону.

“Якщо ви бажаєте долучитись до збору допомоги українцям, постраждалим внаслідок підриву Каховської ГЕС, будь ласка, звертайтесь до Дергачівського гуманітарного центру або за номером телефону міської ради: 380678072867”, - зазначив начальник Дергачівської МВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які ліки у Харківській області можна отримати безплатно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися