Що буде з мостами на Харківщині, зруйнованими внаслідок бойових дій

На кожний міст планується виділити 500 тис. грн

У Харківській області планують повністю відновити 7 мостів, зруйнованих внаслідок бойових дій. Про це на засіданні профільної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради розповів директор ДП "Дороги Харківщини" Ігор Турченко, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на видання "Думка”. 

За словами директора, сім мостів, які планують відновити, додали до основного переліку об’єктів капітального і поточного ремонту автомобільних доріг регіону.

У державному підприємстві планують розпочати передпроєктні роботи на цих мостах з геології та геодезії. На кожний міст планується виділити 500 тис. грн. Зараз біля цих мостів є об’їзди, але необхідно проводити відновлення. “Три мости вже відновлені. Загалом на Харківщині нашою службою обстежені 25 зруйнованих мостів, і є інформація, що у Дворічанській громаді є ще два зруйновані мости", - повідомив Ігор Турченко. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває відновлення доріг загального користування місцевого значення.

Зараз тривають ремонтні роботи на автомобільній дорозі С212510 “Під'їзд до смт Бабаї, села Тимченки” в межах смт Бабаї. У ДП “Дороги Харківщини” зазначили, що на ділянці ремонту вже влаштовано понад 2 км вирівнювального шару покриття з асфальтобетонної суміші. Також виконуються роботи з благоустрою придорожньої території в межах населеного пункту, зокрема, розпочаті роботи з влаштування тротуарів та заїзних кишень для зупинки громадського транспорту. Окрім того, встановлюють бордюрний камінь та влаштовують з’їзди та примикання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися