У Харківській області звернулися до водіїв з попередженням: подробиці

Водіїв попередили про проведення ремонтних робіт на деяких дорогах області

У Харківській області триває відновлення доріг загального користування місцевого значення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Зараз тривають ремонтні роботи на автомобільній дорозі С212510 “Під'їзд до смт Бабаї, села Тимченки” в межах смт Бабаї. У ДП “Дороги Харківщини” зазначили, що на ділянці ремонту вже влаштовано понад 2 км вирівнювального шару покриття з асфальтобетонної суміші. Також виконуються роботи з благоустрою придорожньої території в межах населеного пункту, зокрема, розпочаті роботи з влаштування тротуарів та заїзних кишень для зупинки громадського транспорту. Окрім того, встановлюють бордюрний камінь та влаштовують з’їзди та примикання.

Дорога С212510 “Під'їзд до смт Бабаї, села Тимченки” є центральною транспортною артерією населеного пункту, якою забезпечується під’їзд до соціально важливих об’єктів.

У ДП “Дороги Харківщини” наголосили, що водії мають бути уважними в місцях проведення дорожніх робіт і звертати увагу на нові дорожні знаки, а також дотримуватися правил дорожнього руху.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові триває відновлення асфальтобетонного покриття на дорогах після проведення ремонтних робіт інженерними службами. Так, працівники  КП “Шляхрембуд” відновили асфальтобетонне покриття в місцях розриття інженерними службами на вулицях.

Також дорожню інфраструктуру ремонтують у Дергачівській громаді. Детальніше про відновлення об'єктів у Харківській області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися