Стало відомо, який будинок у Харкові планують знести

Терміни проведення невідкладних робіт щодо часткового демонтажу частин об'єкта у протоколі не вказані

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Харківській області ухвалила рішення про знесення частини багатоквартирного будинку у Київському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на протокол засідання комісії

Відповідно до документа, планують демонтувати перший під’їзд зруйнованої багатоповерхівки по вулиці Наталії Ужвій, 82.

У документі зазначено, що комісія вирішила за результатами обговорення на підставі розгляду та опрацювання наданих документів регіональна комісія відповідно до пункту 11 Порядку виконання невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд, схвалити перелік потенційно небезпечних об’єктів, які потребують невідкладних робіт щодо часткового демонтажу частин об’єкта або його окремих конструкцій.

Терміни проведення невідкладних робіт щодо часткового демонтажу частин об'єкта у протоколі не вказані. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що одним з пріоритетів залишається розмінування територій Харківської області. На апаратній нараді в ХОВА у вівторок, 13 червня, обговорили темпи робіт з розмінування області. На місцях буде посилене інформування щодо убезпечення населення від травмувань через вибухонебезпечні предмети. У Харківській області уже розмінували майже 5 тис. га територій, знешкодили 95 тис. вибухонебезпечних предметів. У регіоні над розмінуванням у посиленому темпі працюють 32 піротехнічні розрахунки ДСНС. Це 160 фахівців та 64 одиниці техніки. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися