Де на Харківщині відновили постачання важливої комунальної послуги

Бригади аварійно-диспетчерської служби оперативно локалізували аварійні ситуації, які виникли через обстріли

АТ “Харківгаз” підключив до газу понад 170 домоволодінь. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби акціонерного товариства. 

У компанії зазначили, що протягом тижня спеціалісти АТ “Харківгаз” відновили постачання газу споживачам трьох громад регіону, які залишились без блакитного палива у результаті пошкодження мереж.

Спеціалісти виконали ремонтні роботи у Богодухівському, Чугуївському та Ізюмському районах області. Загалом газопостачання повернули у понад 170 домоволодінь.

Крім того, бригади аварійно-диспетчерської служби оперативно локалізували аварійні ситуації, які виникли через обстріли, та пошкодження газопроводів до семи будинків у Балаклійській та Куп’янській громадах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Чугуївській громаді у результаті ворожих ракетних обстрілів було пошкоджено один з розподільних сталевих газопроводів, що доставляє газ в оселі споживачів. 

У Департаменті житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської ОВА повідомили про відновлення подачі енергоресурсу в будинки жителів громади. “Протягом доби спеціалісти АТ “Харківгаз” відремонтували перебиту російським ворогом ділянку мережі. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова продовжуємо працювати над відновленням газопостачання області”, – наголосили в Департаменті ЖКГ та ПЕК Харківської ОВА.

Також у результаті обстрілу військами РФ інфраструктури Балаклійської громади зазнали руйнувань газопроводи чотирьох житлових будинків. Газовики оперативно локалізували витоки газу через перебиті труби. Наразі фахівці ремонтують пошкоджені комунікації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися