Ще в одному районі Харківської області заборонили відпочивати на пляжах

Жителів району поінформують про небезпеку відвідування необладнаних та непристосованих місць масового відпочинку на воді

У Богодухівському районі провели чергове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС. Розглядали питання підготовки місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області до літнього оздоровчого періоду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області. 

За результатами доповідей, з урахуванням обговорень та рішень засідань місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій територіальних громад, комісія  вирішила:

- заборонити використання водних об’єктів, які розташовані в межах територіальних громад Богодухівського району, впродовж літнього періоду для купання та масового відпочинку населення;

- через засоби масової інформації поінформувати людей про небезпеку відвідування необладнаних та непристосованих місць масового відпочинку на воді.

Також комісія вирішила провести перевірки та завершити проведення технічної інвентаризації об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту як об’єктів нерухомого майна, які передбачаються для укриття населення. Перевірятимуть їх на готовності до використання за призначенням, забезпечення безперешкодного доступу до них населення, наявність необхідного майна тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Пісочинській громаді розглянули питання підготовки місць відпочинку населення на пляжах. Вирішили створити комісію з контролю за станом місць масового відпочинку населення на водних об’єктах Пісочинської громади.

Детальніше про роботу комісії читайте за посиланням




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися