Як відновлюватимуть Харківську область: головні завдання

На форумі обговорили актуальні питання інноваційного відновлення Харківщини та України

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов переконаний, що відновлення Харківщини неможливе без повного відродження та подальшого розвитку наукового та освітнього потенціалу регіону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

У Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна провели перший за час повномасштабної війни форум "Освіта. Наука. Бізнес". На форумі науковці, освітяни, представники бізнесу та промисловості обговорили актуальні питання інноваційного відновлення Харківщини та України.

За словами очільника області, ключове завдання на сьогодні – це напрацювати ефективні механізми співпраці освіти, науки та бізнесу в нових умовах. Олег Синєгубов зазначив, що вимогою часу є підготовка кваліфікованих кадрів, які здатні спільно з нашими міжнародними партнерами реалізовувати проєкти з відновлення промислового потенціалу області.

“Вдячний за запрошення та усім учасникам форуму за змістовну дискусію. Переконаний, такі зустрічі будуть регулярними та допоможуть нам ухвалювати максимально ефективні рішення для відбудови Харківщини”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області планують повністю відновити 7 мостів, зруйнованих внаслідок бойових дій. Про це на засіданні профільної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради розповів директор ДП "Дороги Харківщини" Ігор Турченко.

За словами директора, сім мостів, які планують відновити, додали до основного переліку об’єктів капітального і поточного ремонту автомобільних доріг регіону. 




Джерело: https://t.me/synegubov/6433
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися