Малий бізнес у Харкові та області може отримати грошову підтримку

Основна мета грантової програми є підтримка економіки України шляхом відновлення робочих місць та виробництва

Представникам малого бізнесу Харківської області пропонують взяти участь у грантовій програмі МОМ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

У Департаменті економіки та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації розповіли,  що даний проєкт фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW.

Основна мета грантової програми є підтримка економіки України шляхом відновлення робочих місць та виробництва, а також задоволення попиту населення на критично важливі товари та послуги.

Своєю чергою проєкт надає можливість українському мікро- та малому бізнесу взяти участь у грантовій програмі МОМ для постраждалих від війни мікро- та малих підприємств України.

Ознайомитись з умовами участі у зазначеній грантовій програмі можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що військовослужбовці у Харкові зможуть оформити від міста безвідсотковий кредит на придбання житла.

Відповідне рішення про внесення змін до Міської цільової програми будівництва (придбання) доступного житла на 2021-2030 роки ухвалили у вівторок, 13 червня, на позачерговій сесії Харківської міської ради. Депутати міської ради підтримали новий напрямок з надання безвідсоткового пільгового кредиту строком до 15 років учасникам бойових дій, які брали участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисті безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з російською військовою агресією проти України, та перебувають на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов у місті Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися