Стало відомо, де у Харкові відкриють проїзд

Харків другу ніч поспіль намагалися атакувати “Шахеди”

Харківській міський голова Ігор Терехов в ефірі нацмарафону повідомив, що працівники комунальних служб закінчують асфальтувати розбиту російською ракетою дорогу на Римарській, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Очільник Харкова розповів, що був жахливий приліт, дуже важкі руйнування. У результаті обстрілу було зруйновано водогін, який там проходить. Постраждала зливова каналізація, було зруйновані електромережі. Працівникам комунальних служб вдалося ліквідувати усі руйнування.

“Зараз відновлено водопостачання в усі дома харків’ян, офісні приміщення. Сьогодні завершується асфальтування проїжджої частини, й дорога буде сьогодні відкрита для проїзду автівок“, – розповів Ігор Терехов.

Очільник міста також зазначив, що й нинішньої, і минулої ночі в Харкові було неспокійно - жителі міста чули вибухи. “Відпрацювала наша ППО, й було вдало збито декілька “Шахедів”, які намагалися атакувати Харків. Хочу сказати, що це не перший такий випадок. Минулої ночі також були спроби атакувати місто Харків. Зараз наша ППО працює”, – наголосив мер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області заливають тріщини на 4 маршрутах. Підрядні організації виконують герметизацію швів та тріщин асфальтобетонного покриття. Роботи проводять, щоб не допустити початкові процеси руйнації доріг. У службі пояснили, що герметизація тріщин бітумною мастикою перешкоджає просочуванню води до дорожньої конструкції та продовжує термін експлуатації дороги.

Де проводяться роботи, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися