Що відбувається на дорогах Харківської області

На дорогах Харківщини заливають тріщини, щоб уникнути руйнації покриття

У Харківській області заливають тріщини на 4 маршрутах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області. 

Підрядні організації виконують герметизацію швів та тріщин асфальтобетонного покриття. Роботи проводять, щоб не допустити початкові процеси руйнації доріг.

У службі пояснили, що герметизація тріщин бітумною мастикою перешкоджає просочуванню води до дорожньої конструкції та продовжує термін експлуатації дороги.

Для надійності герметизації покриття дорожники дотримуються встановлених правил проведення робіт, а саме розкриття тріщин, їх очищення та нагрів до робочої температури, щоб їх заповнити.

Роботи проводяться на 4 маршрутах Харківщини:

  • Н-26 Чугуїв – Мілове

  • М-03 Київ – Харків – Довжанський

  • Р-46 Харків – Охтирка

  • Південно-західний об‘їзд міста Харкова

Також спеціалісти виконують роботи з ліквідації ямковості, покіс трави тримерами та механізованою сінокосаркою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові триває відновлення асфальтобетонного покриття на дорогах після проведення ремонтних робіт інженерними службами.

У Харкові ремонтують деякі будинки - закривають контури, ремонтують вхідні групи, відновлюють стіни тощо. Так, робітники КП “Харківжилбуд” продовжують виконувати ремонтні роботи в Індустріальному та Слобідському районах. З початку року фахівці закрили 492 вікна у квартирах, відремонтували 278 та встановили 44 нових дверей, 10 вхідних груп, облаштували п’ять пандусів, відновили стіни та перекриття у 19 будинках, завершили ремонт покрівель у 43 будинках. Також вони пофарбували дитячі майданчики у дворах 85 житлових будинків.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися