У Харкові шукають порушників і просять харків'ян про допомогу

Своїми діями харків'яни допоможуть не лише покращити екологічну ситуацію, а й запобігти повторенню таких випадків

У Харкові в Індустріальному районі КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” оперативно ліквідувало стихійне звалище. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На підприємстві повідомили, що про несанкціоноване сміттєзвалище на вул. Біблика стало відомо за зверненням харків'ян та повідомленнями в месенджерах і соціальних мережах. Протягом доби побутові відходи, які залишили невідомі особи, вивезли. Особи порушників встановлюються.

Директор КП “КВПВ” Олексій Артикуленко подякував харків'янам, які повідомляють про випадки незаконного викидання побутових відходів, і попросив надсилати фото- та відеоматеріали, які дозволять встановити причетних до цього осіб.

Він звернувся до харківян з проханням: “Якщо ви стали свідком незаконного викидання сміття, повідомте про це на наше підприємство, в райадміністрацію чи поліцію”, -  зазначив Олексій Артикуленко

Він наголосив, що своїми діями харків'яни допоможуть не лише покращити екологічну ситуацію, а й запобігти повторенню таких випадків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліцейські склали 15 протоколів про адміністративне правопорушення щодо неповнолітніх. Порушники розпивали алкогольні напої та курили цигарки. На території Київського району працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 1 провели низку профілактичних рейдів. 

“З порушниками працівники поліції провели профілактичні бесіди та нагадали про заборону вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а також дотримання безпеки під час повітряної тривоги”, - повідомили у поліції Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися