Де на Харківщині будують новий міст та коли відкриють проїзд

Відновлювальні роботи планують завершити до кінця поточного року

У Балаклії проводяться роботи з будівництва нового мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. Роботи проводять на автомобільній дорозі Т-21-10 поблизу села Байрак, який зазнав значних пошкоджень через військові дії РФ.

Роботи з відновлення мосту розпочало ТОВ "СП"Автострада" у січні 2023 року.  Протяжність нового мосту становитиме близько 200 метрів, ширина - 12 метрів, міст матиме змогу витримувати вантажівки вагою до 60 тонн. Також на ньому буде облаштовано тротуари для пішоходів, нове освітлення, карнизні блоки тощо.

Також планують провести капітальний ремонт під’їзду до нового моста, довжиною 1,8 км.

Відновлювальні роботи планують завершити до кінця поточного року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області заливають тріщини на 4 маршрутах. Підрядні організації виконують герметизацію швів та тріщин асфальтобетонного покриття. Роботи проводять, щоб не допустити початкові процеси руйнації доріг. У службі пояснили, що герметизація тріщин бітумною мастикою перешкоджає просочуванню води до дорожньої конструкції та продовжує термін експлуатації дороги.

Для надійності герметизації покриття дорожники дотримуються встановлених правил проведення робіт, а саме розкриття тріщин, їх очищення та нагрів до робочої температури, щоб їх заповнити. Роботи проводяться на 4 маршрутах Харківщини.

Також спеціалісти виконують роботи з ліквідації ямковості, покіс трави тримерами та механізованою сінокосаркою. Детальніше про ремонти доріг читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися