У Харківській області створили особливий центр: деталі

Центр створили з метою забезпечення інформаційної підтримки військовослужбовців

В управлінні соціального захисту населення при Харківській райдержадміністрації на період воєнного стану створено Консультативний центр. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської територіальної громади.

Центр створили з метою забезпечення інформаційної підтримки військовослужбовців, які брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

За Консультативним центром закріплено номер телефону: (057) 721-18-97

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Старосалтівській територіальній громаді  жінок від 14 років запрошують на зустріч у невимушеній обстановці. Захід організовує програма захисту прав та розширення можливостей жінок Міжнародного комітету порятунку (IRC). На зустрічі будуть виявлятися потреби жінок та здійснюватися інформування про Програму. Також на зустрічі буде присутній психолог. Все проходитиме у формі бесіди з частуваннями та кавою. Захід відбудеться у понеділок, 19 червня, о 12:00 за адресою смт Старий Салтів, вул. Перемоги 21 (будинок культури).

А при Харківській ОВА працює Координаційний гумцентр. За час роботи центру  евакуювали 25,5 тис. людей.

Голова центру Євген Коляда розповів, що гуманітарний центр розпочав 17 вересня 2022 року. Метою створення центру було надання допомоги владі в організації евакуації цивільних із небезпечних місць та розподілі продуктової гуманітарної допомоги, яку чекали у більш ніж 600 населених пунктах області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися