В одній з громад на Харківщині жінок запрошують на каву: подробиці заходу

На зустрічі будуть виявлятися потреби жінок

У Старосалтівській територіальній громаді  жінок від 14 років запрошують на зустріч у невимушеній обстановці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію територіальної громади. 

Захід організовує програма захисту прав та розширення можливостей жінок Міжнародного комітету порятунку (IRC). На зустрічі будуть виявлятися потреби жінок та здійснюватися інформування про Програму. Також на зустрічі буде присутній психолог. Все проходитиме у формі бесіди з частуваннями та кавою.

Захід відбудеться у понеділок, 19 червня, о 12:00 за адресою смт Старий Салтів, вул. Перемоги 21 (будинок культури).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з деокупованих територій Харківської області за час роботи Координаційного гумцентру при ХОВА евакуювали 25,5 тис. людей. Голова центру Євген Коляда розповів, що гуманітарний центр розпочав 17 вересня 2022 року. Метою створення центру було надання допомоги владі в організації евакуації цивільних із небезпечних місць та розподілі продуктової гуманітарної допомоги, яку чекали у більш ніж 600 населених пунктах області. За словами Євгена Коляди, за 9 місяців спільної роботи волонтерів та влади вдалося евакуювати 25,5 тис. людей з яких 5 тис. розселено в Харкові та області.

Зараз Центр співпрацює більш ніж з 400 фондами. Було також відкрито Центр розвитку громадянського суспільства, який став своєрідним навчальним майданчиком для волонтерів. До роботи місцевих фондів залучають міжнародних партнерів, впроваджуються грантові проєкти тощо.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися