У Харківській області сьогодні закрили проїзд: що відомо (УТОЧНЕНО)

Проїзд закриють у зв’язку із проведенням розмінування

У понеділок, 19 червня, буде заборонено рух усіх транспортних засобів на автомобільній дорозі Т-21-10 “Шевченкове-Балаклія-Первомайський-Кегичівка”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Обмеження на проїзд триватиме з 09:00 до 11:00. Проїзд закриють у зв’язку із проведенням розмінування, нейтралізації вибухонебезпечних предметів та невідпрацьованих боєприпасів. 

“Буде гучно. Зберігайте спокій та дотримуйтесь правил безпеки!”, - наголосили у міській раді. 

Також пояснили, що об’їзд вищевказаної ділянки автомобільної дороги буде проводитись безпосередньо по вулицях міста Балаклія.

“Шановні громадяни, просимо врахувати дану інформацію при плануванні поїздок за даним напрямком”, - звернулися до мешканців області та інших водіїв у Балаклійській міській раді.

Станом на 10:00 рух відновлено.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Балаклії проводяться роботи з будівництва нового мосту. Роботи проводять на автомобільній дорозі Т-21-10 поблизу села Байрак, який зазнав значних пошкоджень через військові дії РФ. Роботи з відновлення мосту розпочало ТОВ "СП"Автострада" у січні 2023 року.  Протяжність нового мосту становитиме близько 200 метрів, ширина - 12 метрів, міст матиме змогу витримувати вантажівки вагою до 60 тонн. Також на ньому буде облаштовано тротуари для пішоходів, нове освітлення, карнизні блоки тощо. Також планують провести капітальний ремонт під’їзду до нового моста, довжиною 1,8 км.

Коли закінчать будівництво мосту та коли відкриють проїзд, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися