У Харкові та області перевіряють людей та транспорт: що відбувається

У Харківській області затримали 50 осіб

За минулу добу правоохоронці на Харківщині разом з військовими перевірили понад 5400 транспортних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

“За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 50 осіб”, - повідомили у поліції.

У ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Правоохоронці склали 4 адміністративні протоколи щодо водіїв, які керували автомобілем у стані сп’яніння.

У патрульній поліції Харківщини розповіли, що за минулі вихідні патрульні опрацювали 1119 викликів, виявили 41 водія з ознаками сп'яніння, виявили 10 осіб, які мали, ймовірно, наркотичні речовини, склали 274 постанови, з яких 267 за порушення ПДР.

Також інспектори притягнули до відповідальності 14 пішоходів за порушення ними ПДР.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у м. Первомайському Лозівського району 18 червня на місцевому ставку потонула неповнолітня дівчинка. У ДСНС повідомили, що люди намагались її врятувати. Проте на момент, коли дівчину вдалось витягти з води, вона вже не подавала ознак життя.

У поліції Харківської області повідомили, що правоохоронці розслідують обставини смерті неповнолітньої. У поліції уточнили, що зі слів свідків, 12-річна дівчина пішла під воду під час плавання. Очевидці витягли дитину на берег, робили їй серцево-легеневу реанімацію до приїзду медиків, але врятувати її не вдалося. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися