Де на Харківщині виникли проблеми з водою: коли відновлять послугу

Водопостачання припинили через проведення ремонтних робіт

У деяких громадах Харківської області у понеділок, 19 червня, виникли проблеми з водопостачанням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Богодухівської міської та Пісочинської селищної ради.

КП “Богодухіввода” повідомляє, що сьогодні проводяться роботи по заміні глибинного насоса на одній із ділянок водогону у районі ЦРЛ. У зв’язку з цим буде відсутнє водопостачання у мікрорайоні Попівка.

“Перепрошуємо за тимчасові незручності. Дякуємо за розуміння”, - звернулися до жителів громади у міській раді.

У Пісочині у зв’язку з відключенням абонента від централізованої мережі водопостачання з 14:00 буде припинено водопостачання споживачів у селищі за наступними адресами:

вул. Рощинська, в'їзд Рощинський, вул. Лікарняна, в'їзд 23 Серпня, вул. Нагірна, пров. Нагірний, вул. Пирогова, пров. Пирогова, вул. Польова, вул. Садова, вул. Санаторна, пров. Вузький, вул. Транспортна.

Жителям вказаних адрес порадили зробити запас води.

Також у зв`язку з ремонтними роботами, 19 червня з 10:00 до 16:00 орієнтовно буде припинено водопостачання споживачів мікрорайону "Надія".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Держпродспоживслужбі у Харківській області пояснили, хто має оплачувати повірку лічильників. Періодична повірка лічильників теплової енергії та води проводиться за рахунок плати за абонентське обслуговування. Така норма діє за умови підписання індивідуального договору або індивідуального договору з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем. Детальніше про правила проведення повірки лічильників читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися