У Харкові ліквідували складну аварію: деталі

У Харкові провели комплекс відновлювальних заходів

У неділю бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” ліквідували 10 аварійних ситуацій на ділянках трубопроводів та відремонтували шість оглядових колодязів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства.

У Новобаварському районі спеціалісти усунули складну аварійну ситуацію на водоводі діаметром 800 мм на вулиці Арсенальній.

Керівник районної служби Євгеній Сальков зазначив, через те, що цей трубопровід забезпечує водопостачанням багатьох мешканців Новобаварського та Основ'янського районів, ухвалили рішення про проведення комплексу відновлювальних заходів.

Спеціалісти провели ретельну підготовку та завчасно попередили споживачів про тимчасове обмеження водопостачання. Також на час ремонту було організовано підвезення води автоцистернами підприємства.

Паралельно ліквідували аварійну ситуацію на магістралі діаметром 300 мм у провулку Мічуріна. Після завершення робіт територію упорядкували.

“Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про витік води, вказуючи місце самої точки витоку, точну адресу, надавати номер телефону заявника для уточнення”, - звернулися до харків'ян на компідприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області у понеділок, 19 червня, виникли проблеми з водопостачанням.

КП “Богодухіввода” повідомляє, що сьогодні проводяться роботи по заміні глибинного насоса на одній із ділянок водогону у районі ЦРЛ. У зв’язку з цим буде відсутнє водопостачання у мікрорайоні Попівка. Детальніше про обмеження водопостачання читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися