На Харківщині ремонтують дороги: де покращать умови проїзду

Відновлення дороги дозволить більш оперативно проводити евакуацію поранених, цивільного населення

На деокупованих територіях Харківської області спеціалісти продовжують роботи з відновлення автомобільних доріг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ремонтні роботи виконує державне підприємство "Дороги Харківщини" на першій ділянці дороги Мартове – Хотімля – Старий Салтів, в межах Печенізької територіальної громади Чугуївського району.

Також уже розпочали роботи на другій ділянці ремонту в межах Старосалтівської територіальної громади.

“Ця дорога була майже повністю зруйнована внаслідок бойових дій. Її відновлення суттєво зменшить час руху до м. Вовчанськ та сіл Вовчанської громади, що дозволить більш оперативно проводити евакуацію поранених, цивільного населення, ліквідовувати наслідки обстрілів та доправляти гуманітарну допомогу. Працюємо далі”, - пояснив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклії проводяться роботи з будівництва нового мосту. Роботи проводять на автомобільній дорозі Т-21-10 поблизу села Байрак, який зазнав значних пошкоджень через військові дії РФ. Роботи з відновлення мосту розпочало ТОВ "СП"Автострада" у січні 2023 року.  Протяжність нового мосту становитиме близько 200 метрів, ширина - 12 метрів, міст матиме змогу витримувати вантажівки вагою до 60 тонн. Також на ньому буде облаштовано тротуари для пішоходів, нове освітлення, карнизні блоки тощо. Також планують провести капітальний ремонт під’їзду до нового моста, довжиною 1,8 км.

Відновлювальні роботи планують завершити до кінця поточного року.




Джерело: https://t.me/synegubov/6464
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися