Коли у Харкові відновлять надання важливої послуги

Теплоелектроцентраль готова до заповнення мереж теплоносієм та відновлення гарячого водопостачання

На Харківській ТЕЦ-5 завершили поточні ремонти та підготували обладнання до нового опалювального сезону. Про це розповів журналістам керівник ТЕЦ-5 Олександр Мінкович, повідомляють "Коментарі. Харків".

Він повідомив, що теплоелектроцентраль готова до заповнення мереж теплоносієм та відновлення гарячого водопостачання.

За словами керівника, зараз на ТЕЦ чекають, коли КП “Харківські теплові мережі”, яке також проводить ремонти, заявить про готовність зі свого боку.

А тим часом працівники “ХТМ” продовжують проводити підготовку до опалювального сезону. Спеціалісти підприємства виконали профілактичні роботи у 26 котельних в Основ’янському районі. Серед них - котельня на вул. Диспетчерській, яка два роки тому пройшла реконструкцію за проєктом Світового банку. Ще восени її обладнали потужним генератором та власною свердловиною для підживлення системи водою. Такі заходи дозволили навіть під час блекаутів стабільно подавати тепло та гарячу воду в 39 будинків, школи та дитсадок. Зараз у котельні завершують профілактичні роботи на електричному та газовому устаткуванні.

Крім того, спеціалісти проводять капітальні ремонти внутрішньобудинкових систем. Системи опалення та гарячого водопостачання вже відремонтовані в десяти з запланованих 19-ти будинків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” ліквідували 10 аварійних ситуацій на ділянках трубопроводів та відремонтували шість оглядових колодязів.

Детальніше про відновлення постачання комунальних послуг читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися