На Харківщину передали продуктові набори та будівельні матеріали: хто отримає допомогу

У громади Харківської області передали продукти, постіль, генератори, будівельні матеріали

У Харківській області триває видача гуманітарної допомоги для найбільш вразливих груп населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

За період з 12 по 15 червня Обласний гумштаб відправив 10677 продовольчих наборів Вільхівській, Зачепилівській, Біляївській, Мереф'янській, Пісочинській, Краснокутській, Балаклійській, Старовірівській громадам та БФ "Дія" й ГО “Воля, Перемога, Об'єднання України”.

Військовому спецпідрозділу та одному з державних підприємств передали понад 3,8 тонни харчових продуктів, засобів гігієни та м'яса птиці.

По 2 електрогенератори відправили у Красноградську та Кіндрашівську громади. Обласним закладам культури доставили 1187 OSB-листів. Куп’янській та Ізюмській громадам відправили майже 9000 дощок. 

Зміївському геріатричному та Ржавецькому, Куп'янському, Панютинському, Липецькому психоневрологічним пансіонатам, ЦНАПам Валківської, Малинівської, Сахновщинської, Золочівської, Краснокутської, Біляєвської селищних та Ізюмської міської ради відправили 1246 ковдр та 1520 постільної білизни.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у рамках проєкту “Підтримка захисту людей з обмеженими можливостями на новозвільнених територіях” жителі Зміївської громади можуть скористатися послугами Благодійного фонду. Допомогу надають людям з інвалідністю та сім’ям з дітьми з інвалідністю.

Також проводяться спеціальні закупівлі людям з обмеженими можливостями: гігієни, підготовки до зими, медичних потреб. Потреби буде визначати кейс-менеджер та кризовий консультант, а закупівлі будуть адаптовані до потреб конкретного бенефіціара.

Як отримати допомогу, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися