Стало відомо, коли завершать відновлення будинків в одній з громад на Харківщині

У Старому Салтові крім житла планують відновити амбулаторії та опорну школу

Представники Харківської ОВА відвідали Старосалтівську громаду, де перевірили хід відновлення житлових об'єктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За його словами, завдання – відновити максимум будинків до початку зими. Для цього використовують усі доступні джерела фінансування. “На сьогодні вже є проєкти по 17 багатоквартирних будинках. Активно співпрацюємо з Держагентством відновлення та розвитку інфраструктури та Мінінфраструктури”, - розповів Олег Синєгубов. 

Також у планах - відновлення у Старому Салтові амбулаторії, серед важливих об’єктів і опорна школа, де за покращення безпекової ситуації зможе навчатися понад тисяча дітей. Зараз влада Харківщини шукає джерела фінансування вказаних проєктів.

Також Олег Синєгубов відвідав Вовчанськ. “Місто практично щодня піддається обстрілам окупантів, в тому числі й сьогодні. Попри це тут проживає близько 4 тисяч людей”, - повідомив очільник Харківської ОВА.

Під час візиту з місцевою владою обговорили гуманітарну ситуацію в місті та шляхи покращення умов життя людей у Вовчанську.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківській області триває видача гуманітарної допомоги для найбільш вразливих груп населення.

За період з 12 по 15 червня Обласний гумштаб відправив 10677 продовольчих наборів Вільхівській, Зачепилівській, Біляївській, Мереф'янській, Пісочинській, Краснокутській, Балаклійській, Старовірівській громадам та БФ "Дія" й ГО “Воля, Перемога, Об'єднання України”. Військовому спецпідрозділу та одному з державних підприємств передали понад 3,8 тонни харчових продуктів, засобів гігієни та м'яса птиці.




Джерело: https://t.me/synegubov/6483
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися