Скільки у Харкові планують витратити на мийку службових автомобілів

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2023 року

Департамент патрульної поліції оголосив тендер на послуги з миття службових автомобілів у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на оголошення відповідного тендеру на сайті “Прозорро”.

Термін надання пропозицій учасниками тендеру триває з 14 по 28 червня. Початок проведення аукціону запланований на 29 червня. Очікувана вартість послуги 280 тис. грн. Відповідно до тендерних умов переможець тендеру має надати 1 000 послуг з мийки службових автомобілів у місті Харків. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 24 грудня 2023 року.

Для порівняння П'ятихатська міська рада (Дніпропетровська область) замовила послуги з мийки та чистки салону службових автомобілів за 10 000 грн. Було підписано договір на 100 послуг - вартість однієї послуги - 100 грн. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Департамент ЖКГ Харківської міськради уклав договір на 7,5 млн грн з КП “Центр поводження з тваринами” щодо вилову безпритульних 1120 собак.

До кінця року запланований вилов 1120 безпритульних тварин (собак). Лише відлов однієї безпритульної собаки коштуватиме 2241,60 грн. Ще 1452 грн вартуватиме біостерилізація. Також за 342 грн мають зробити в КП “Центр поводження з тваринами” ветеринарну обробку та вакцинацію (в т.ч. від сказу). Вартість утримання однієї тварини коштуватиме 222,6 грн за 1 добу. Всього закладається в середньому утримання однієї безпритульної тварини протягом 2 тижнів.

Детальніше про умови та результати тендеру можна дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися