Що зроблять у громадах Харківщини, які перебувають під постійними ворожими обстрілами

Деякі питання – на особистому контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова

Заступник начальника ХОВА Михайло Харнам провів засідання обласного штабу щодо підготовки господарського комплексу та об'єктів соціальної сфери до майбутнього опалювального сезону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Під час наради першочергово увагу звернули на безпекову ситуацію, адже частина населених пунктів Богодухівського району постійно перебуває під ворожими обстрілами.

Михайло Харнам наголосив, що всі захисні споруди та Пункти Незламності в районі мають бути забезпечені освітленням, опаленням, зв’язком, питною водою та речами першої потреби. Все це має працювати в цілодобовому режимі та виключно за призначенням. “Ці питання – на особистому контролі начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова”, – наголосив представник ХОВА.

Учасники зустрічі окремо розглянули ситуацію в Золочівській громаді, де внаслідок обстрілів зруйновано майже 70% закладів освіти, пошкоджено 6 закладів первинної медичної допомоги та частково розбиті приміщення лікарні.

Михайло Харнам доручив керівництву Богодухівської районної військової адміністрації максимально залучити всі комунальні служби для виконання аварійно-відновлювальних робіт на території громад.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що представники Харківської ОВА відвідали Старосалтівську громаду, де перевірили хід відновлення житлових об'єктів. За його словами, завдання – відновити максимум будинків до початку зими. Для цього використовують усі доступні джерела фінансування. Детальніше про відновлення Харківської області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися