Жителям Харкова загрожують чималі штрафи: що відомо

У Харкові ліквідували стихійне сміттєзвалище, а через місяць на тому ж місці утворилося нове

Жителів Харкова та підприємців попередили про відповідальність за незаконне викидання відходів у не відведених для цього місцях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як зазначили у КП “Комплекс з вивозу побутових відходів”, 20 травня у пров. Рогатинському було виявлене несанкціоноване звалище. Тоді з місцевими жителями провели профілактичні бесіди, а робітники “КВПВ” прибрали сміття. Попри ці дії, рівно за місяць на тому ж місці виникло таке ж звалище.

Начальник відділу контролю КП “КВПВ” Андрій Пісклов зауважив, що цього разу буде докладено всіх зусиль, щоб встановити осіб, причетних до цього, та притягнути їх до адміністративної відповідальності. За його словами, таке порушення карається штрафом у розмірі від 340 до 1,7 тис. грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області поліцейські зафіксували факт продажу алкогольних напоїв неповнолітній дівчині. Під час перевірки поліцейські зафіксували факт продажу 14-річній дівчині пива. З неповнолітньою та її батьками поліцейські провели бесіду.

Щодо реалізатора складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція нагадала, що законодавством України заборонено продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років. За продаж неповнолітнім особам алкоголю та тютюну передбачено адміністративне стягнення у вигляді штрафу від 6 800 до 13 600 гривень та анулювання ліцензії на продаж  алкогольних та тютюнових виробів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися