У Регіональному центрі послуг харків'янам безплатно надають особливі послуги: деталі

Щоб отримати послугу потрібно попередньо зареєструватися в електронній черзі

У Регіональному центрі послуг працює перший кабінет психосоціальної та юридичної підтримки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Психологічна та правова допомога надається безплатно за участі Благодійного фонду “Право на захист”. Графік надання послуг наступний:

  • психологічна допомога – середа з 9:00 до 16:00;

  • правова допомога – понеділок, середа з 9:00 до 14:00.

Щоб отримати послугу потрібно попередньо зареєструватися в електронній черзі через:

  • рецепцію Регіонального центру послуг;

  • вебсайт за посиланням;

  • Call-центр 0800-57-34-34 (безкоштовний-багатоланковий).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області зараз ЦНАПи працюють у 34 територіальних громадах із 56. В.о. директора Департаменту цифрової трансформації регіону Харківської обласної військової адміністрації Віталій Шапірко розповів, що до повномасштабної збройної агресії Росії проти України ЦНАПи функціонували у 36 громадах регіону. Зараз Центри надання адмінпослуг Дворічанської та Вовчанської громад не працюють у зв’язку зі складною безпековою ситуацією. У решті деокупованих громад області вже відновили роботу всі 13 ЦНАПів, які працювали до 23 лютого 2022 року.

За словами Віталія Шапірка, у Харківській області до кінця цього року планують відкрити Центри адмінпослуг ще у 20 громадах. Центри почнуть працювати не тільки на деокупованих територіях, а й в інших громадах, у яких через російську збройну агресію не встигли відкрити ЦНАПи.

Детальніше про відновлення роботи ЦНАПів у Харківській області читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися