Що не так з водою у Харкові: на підприємстві звернулися до жителів з проханням

Жителів Харкова закликали довіряти лише офіційним джерелам інформації

У КП “Харківводоканал” розповіли про якість водопровідної води, яка постачається в оселі містян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства.

“Днями у соцмережах почала розповсюджуватися неправдива інформація про начебто неякісну та небезпечну для вживання водопровідну воду, що подається до помешкань харків’ян. Такі недостовірні повідомлення викликають певне занепокоєння мешканців Харкова та інших населених пунктів області, де водопостачання надає КП “Харківводоканал”, - пояснили у компанії.

Начальник лабораторії підприємства Андрій Стародубов 21 червня повідомив, що якість водопровідної води перевіряється за всіма необхідними показниками. Для проведення перевірок щодня відбирають до 35 проб на контрольних точках відбору.

Андрій Стародубов звернувся до харків'ян з проханням у жодному разі не довіряти сумнівним публікаціям, які стосуються нібито неякісної води.”Попри безперервну ворожу агресію, цьому найважливішому питанню ми приділяємо підвищену увагу. Щоденний детальний контроль якості водопровідної води здійснюється на всіх контрольних точках відбору”, - зауважив представник компанії.

Жителів Харкова закликали довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що днями у Новобаварському районі спеціалісти усунули складну аварійну ситуацію на водоводі діаметром 800 мм на вулиці Арсенальній.

Цей трубопровід забезпечує водопостачанням багатьох мешканців Новобаварського та Основ'янського районів, ухвалили рішення про проведення комплексу відновлювальних заходів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися