У Харківській області 62-річний чоловік отримав свій перший паспорт

На деокупованій Харківщині 62-річний чоловік отримав свій перший паспорт громадянина України.

Днями 62-річний Сергій – мешканець деокупованого смт Шевченкове Харківської області отримав свій перший паспорт громадянина України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Державної міграційної служби України в Харківській області.

Народився чоловік у м. Горлівка Донецької області, та через низку обставин своєчасно не зміг отримати паспорт.

Документи на оформлення Сергій подав до ДМС ще до початку повномасштабного вторгнення рф, але можливість отримати ID-карту з’явилася тільки зараз.

В обласному управлінні ДМС нагадують, що відновити або оформити нові паспортні документи ви можете у будь-якому підрозділі ДМС незалежно від місця реєстрації. Для зручності отримання послуги можна скористатися сервісом "Електронна черга".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Бачив весь район: що горіло у Харкові 20 червня ввечері

Ввечері 20 червня у Харкові сталася пожежа, попередньо, через влучання блискавки у пошкоджену трубу газопроводу. На місці одразу почали працювати рятувальники.

"Велися аварійні роботи з ремонту каналізації, зсунувся ґрунт, розірвало трубу газопроводу. Попередньо, загорілося внаслідок удару блискавки. Газ перекрили вже раніше, але він середнього тиску — виходить з труби, догорає. Нині інформації про травмованих немає", — повідомили в ДСНС.

Мешканка Франківщини минулого року передала Харкову рослини: що з ними стало (ФОТО)

Саджанці гібіскусу у квітні минулого року надіслала до Харкова пенсіонерка Надія Крупенич з міста Бурштин (Івано-Франківська обл.). Рослини було висаджено спеціалістами Спеціалізоване Комунальне Підприємство "Харківзеленбуд" біля Сухого фонтану на площі Свободи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Який мають вигляд рослини тепер, дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися