У Харкові перевірили деякі будинки: результати перевірки (ФОТО)

Всього представники компідприємств перевірили 72 будинки

На території Слобідського району провели перевірки санітарного стану прибудинкових територій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Контроль стану виконали представники КП "Харківблагоустрій", Департаменту житлово-комунального господарства та КП "Жилкомсервіс". Перевіряли наступні локації: 

  • дільниця №2 (проїзд Балашівський, вул. Морозова, вул. Ковтуна, вул. Мухачова),

  • дільниця №6 (пр. Льва Ландау, пр. Героїв Сталінграда, вул. Аерофлотська, вул. Ньютона).

Всього представники компідприємств перевірили 72 будинки. На підсумковій нараді повідомили, що більшість дворів - чисті, а зелені зони прибудинкових територій - викошені.

Також представники комісії вказали на недоліки в роботі та шляхи їх вирішення. Традиційно обговорили питання охорони праці у філії та роботу зі зверненнями громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що представники Харківської ОВА відвідали Старосалтівську громаду, де перевірили хід відновлення житлових об'єктів. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, завдання – відновити максимум будинків до початку зими. Для цього використовують усі доступні джерела фінансування. “На сьогодні вже є проєкти по 17 багатоквартирних будинках. Активно співпрацюємо з Держагентством відновлення та розвитку інфраструктури та Мінінфраструктури”, - розповів Олег Синєгубов.  Також у планах - відновлення у Старому Салтові амбулаторії, серед важливих об’єктів і опорна школа, де за покращення безпекової ситуації зможе навчатися понад тисяча дітей. Зараз влада Харківщини шукає джерела фінансування вказаних проєктів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися