У Харківську область передають ноутбуки та планшети: хто отримує девайси

Школярам області уже передали близько 3500 необхідних девайсів

У четвер, 22 червня,  школярам Ізюма та Савинської громади передали 641 девайс для навчання: це ноутбуки та планшети. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Загалом учні Савинської громади отримали 536 гаджетів, учні Ізюма – 105. Разом з гаджетами передали школярам 169 дитячих наборів від ЮНІСЕФ. Це обладнання для спорту, навчання та творчості. 

За словами Олега Синєгубова, школярам області уже передали близько 3500 необхідних девайсів, ще планують передати 2800.

“Також обговорили з місцевою владою актуальні питання відновлення зруйнованих закладів освіти, будівництво нових укриттів, відновлення житлової, медичної та соціальної інфраструктури Ізюма”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що школярі 4 громад Харківщини отримали понад 700 гаджетів. У Харківській ОВА зазначили, що хромбуки та планшети надійшли за сприяння ЮНІСЕФ та Віцепрем'єр-міністра – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська повідомила, що передали понад 700 девайсів школярам Вільхуватської, Курилівської, Куньєвської та Оскільської громад. 

Загалом до області планують спрямувати приблизно 5000 гаджетів. Розподіл ноутбуків та планшетів триває, зокрема, найближчим часом їх доставлять для школярів Савинської та Ізюмської громад. У Мінреінтеграції уточнили, що 183 дитини, які навчаються в школах Вільхуватської громади Харківської області, отримали планшети та ноутбуки для онлайн-навчання. 




Джерело: https://t.me/synegubov/6489
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися