Жителів Харкова та області попередили про небезпеку: що відомо

У Харкові та області за даними синоптиків 25 червня з 09:00 до 21:00 очікується гроза

У Харківській та низці інших області, за даними синоптиків, утримаються потенційно небезпечні погодні умови. Оголошено І рівень небезпеки - жовтий. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укргідрометцентру. 

I рівень – Погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

У Харкові та області за даними синоптиків 25 червня з 09:00 до 21:00 очікується гроза. Вдень буде хмарно з проясненнями, дощ, температура: +23°…+25°C, вітер: Північно-Східний 5-10 м/с.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ремонтні бригади КП "Харківводоканал" станом на вечір 24 червня ліквідували складну аварію на водопровідній магістралі діаметром 150 мм у Слобідському районі, яка виникла у результаті ворожого ракетного удару вночі. Як повідомив начальник районної служби Олексій Мацюк, цей трубопровід, розташований на вулиці Ромашкіна, опинився в епіцентрі вибуху і був виведений з ладу. Спеціаліст повідомив, що насамперед відключили водопостачання та приступили до земляних робіт, після чого вирішили замінити ділянку розбитої магістралі. На час ремонтних робіт підвезення води харків'янам здійснювалось автоцистернами підприємства. “Комплекс ремонтно-відновлювальних заходів провели оперативно та повністю відновили подачу води", - наголосив Олексій Мацюк.

Детальніше про ситуацію в Харкові читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися