У Харкові ліквідували складну аварію: подробиці

На час ремонтних робіт підвезення води харків'янам здійснювалось автоцистернами підприємства

Ремонтні бригади КП "Харківводоканал" станом на вечір 24 червня ліквідували складну аварію на водопровідній магістралі діаметром 150 мм у Слобідському районі, яка виникла у результаті ворожого ракетного удару вночі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”

Як повідомив начальник районної служби Олексій Мацюк, цей трубопровід, розташований на вулиці Ромашкіна, опинився в епіцентрі вибуху і був виведений з ладу.

Спеціаліст повідомив, що насамперед відключили водопостачання та приступили до земляних робіт, після чого вирішили замінити ділянку розбитої магістралі. На час ремонтних робіт підвезення води харків'янам здійснювалось автоцистернами підприємства. “Комплекс ремонтно-відновлювальних заходів провели оперативно та повністю відновили подачу води", - наголосив Олексій Мацюк.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківводоканал” розповіли про якість водопровідної води, яка постачається в оселі містян. “Днями у соцмережах почала розповсюджуватися неправдива інформація про начебто неякісну та небезпечну для вживання водопровідну воду, що подається до помешкань харків’ян. Такі недостовірні повідомлення викликають певне занепокоєння мешканців Харкова та інших населених пунктів області, де водопостачання надає КП “Харківводоканал”, - пояснили у компанії.

Начальник лабораторії підприємства Андрій Стародубов 21 червня повідомив, що якість водопровідної води перевіряється за всіма необхідними показниками. Для проведення перевірок щодня відбирають до 35 проб на контрольних точках відбору.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися