Які компанії допомагають відновлювати важливі об'єкти на Харківщині

З початку деокупації було відновлено вісім амбулаторій загальної практики сімейної медицини

На території Балаклійської ОТГ під час окупації та після бойових дій  багато амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів Центру первинної медико-санітарної допомоги були пошкоджені чи зруйновані. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Така ситуація суттєво обмежувала надання первинної медико-санітарної допомоги жителям громади, які перебували в складних умовах. Це вплинуло на стан здоров’я мешканців, які потребували якомога швидшої кваліфікованої медичної допомоги. 

Одним із перших благодійних фондів, що запропонував свою допомогу та підтримку став “Благодійний фонд “Пацієнти України”. 

Команда провела обстеження об’єктів медичного закладу, визначила пріоритетні цілі та розпочала свою роботу. 

Завдяки фонду з початку деокупації було відновлено вісім амбулаторій загальної практики сімейної медицини (амбулаторія №1 та амбулаторія №4 у місті Балаклія, амбулаторія с.Вербівка, амбулаторія с. Яковенкове, амбулаторія с. Петрівське та у сусідніх громадах - амбулаторія смт Савинці, амбулаторія с. Веселе).

“Сьогодні завдяки спільним зусиллям у відновлених закладах працюють сімейні лікарі та інший медперсонал, які надають допомогу постраждалому населенню”, - зазначили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що представники Харківської ОВА відвідали Старосалтівську громаду, де перевірили хід відновлення житлових об'єктів. Завдання – відновити максимум будинків до початку зими. Для цього використовують усі доступні джерела фінансування. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися