Де на Харківщині завтра не буде світла

Електропостачання обмежать на 8 годин

У понеділок, 26 червня у передмісті Харкова тимчасово обмежать електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської селищної ради. 

Тимчасові обмеження діятимуть з 09:00 до 17:00 у трьох населених пунктах: 

  • сел. Пісочин, 

  • сел. Коротич, 

  • сел. Рай-Оленівка.

Ознайомиться детальніше з адресами, де будуть обмежувати електропостачання, можна за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що побутові споживачі можуть отримувати повідомлення про планові або аварійні відключення електроенергії  у зручний для них спосіб. В АТ “Харківобленерго” розповіли, що налаштувати повідомлення можна на сайті компанії. Для цього потрібно на головній сторінці сайту знайти банер “Налаштування повідомлень про відключення” (знаходиться зліва) та перейти за посиланням. Потім необхідно внести інформацію у всі поля: ввести 12-значний номер особового рахунку, обрати спосіб оповіщення, зазначити номер телефону та/або електронну адресу і підписатися. Для перевірки споживачам буде надіслано код підтвердження.

Залежно від вибору способу оповіщення споживачі повинні бути підписані на бот компанії (Viber або Telegram), зареєстровані в особистому кабінеті, мати мобільний додаток з прив'язаним особовим рахунком або мати діючу електронну пошту. Окрім того, жителі Харкова можуть дізнатися про планові та аварійні відключення світла через чат-бот Kharkiv1562. Щоб автоматично отримувати оповіщення від "Харківобленерго", потрібно додати в чат-бот свою адресу. Більш детальні інструкції щодо підключення до електронних сервісів – тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися